Cor (Corkey) Hartjes signeert boek in De Roode Tooren

Onlangs is het boek ‘Cocky, mijn jeugd in Doesburg 1947-1967’, geschreven door Cor Hartjes (67), verschenen. De diverse reacties waren erg positief. In diverse media werd ruim aandacht besteed aan de boeiende herinneringen van ‘de schrik van de Doesburgse Oranjebuurt’. 296 Bladzijden met prachtige anekdotes uit een periode die voor velen, door de herkenbare situaties, namen en plekjes in het Doesburg van toen, een feest van herkenning zullen zijn.

 

Diverse Doesburgers hebben aangegeven Cor graag weer eens te ontmoeten. Mede daarvoor, en ook voor het signeren van zijn boek, komt Cor Hartjes zondag 30 november tussen 13.30 en 16.30 uur naar Streekmuseum De Roode Tooren aan de Roggestraat in Doesburg. Iedereen is van harte welkom en zoals altijd is het museum gratis toegankelijk. Het boek Cocky is in het museum te koop voor 19,95 euro.

 

U kunt dan tevens een kijkje nemen bij ‘Geeske’, waarvan vorige week de DNA-gegevens bekend zijn geworden. Ook de expositie over de kastelen en adellijke huizen in en rond Doesburg is te bezichtigen.

 

Zie ook: Cor Hartjes schrijft boek over zijn jeugd in Doesburg

Cor Hartjes

2 reacties

  1. Ap Schrader

    Ik feliciteer Cor van harte met zijn boek en zal zondag 30 november zeker van de partij zijn. Zelf schreef ik onlangs ook een boekje met daarin de ware verhalen van het verloop van mijn jeugd en dat van andere kinderen in Doesburg van voor-, tijdens en een aantal jaren na WOll hiervoor was veel belangstelling. Ik wens Cor hetzelfde of nog meer succes toe.
    Ap Schrader ..Zoon van Bernard de Boer”.

  2. Michel Waterman

    Mijn grootmoeder, Mietje van Bingen, kwam uit Doesburg. Zij was een zus van Betje Jansen – van Bingen, de vrouw van de paardenslager uit de Meipoortstraat. In de Tweede Wereldoorlog waren mijn grootmoeder en mijn moeder korte tijd ondergedoken bij Betje en Derk Jansen. Toen zij daar weg moesten (een verhaal op zich) heeft Mies Hartjes, Cor’s moeder, voor een onderduikadres in Dieren gezorgd. Mijn moeder en grootmoeder dankten hun leven mede aan Mies.
    Ik zou Cor Hartjes’ boek graag kopen. Om het ‘even’ op te halen, moet ik een aardig stuk reizen, ik woon in Amstelveen. Is het mogelijk het boek, na betaling, toegestuurd te krijgen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑