Vanaf donderdag 3 september start de Creatieve Schrijftafel weer in Doesburg. Iedereen kan deelnemen; jong of oud. En fouten maken is niet mogelijk, laat de organisatie weten.

 

Wie creatief wil omgaan met schrijven, wordt opgeroepen mee te doen. Bij de Creatieve Schrijftafel gaat het erom dat je ervaart wat er door schrijven allemaal kan ontstaan. Truus van der Wouden zal het creatieve proces op gang brengen, maar de groep stimuleert elkaar en daagt elkaar uit om op taalgebied tot mooie verrassingen te komen.

 

Dit najaar zijn er maandelijks twee mogelijkheden om deel te nemen. Iedere eerste donderdagavond en iedere derde maandagochtend van de maand. De eerste bijeenkomst is donderdag 3 september, inloop vanaf 19.15 uur zodat om 19.30 uur gestart kan worden. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur en vindt plaats bij de Buurtacademie, De Linie 4 in Doesburg.

 

De bijeenkomst op maandagochtend vindt in hetzelfde gebouw plaats maar dan tussen de boeken van de bibliotheek. De ochtend bijeenkomsten zijn van 10.00 tot 12.00 uur. De eerste bijeenkomst is op maandagochtend is op 21 september.

 

De maximale groepsgrootte is 10 personen en iedereen zorgt zelf voor pen en papier.

 

Om teleurstelling te voorkomen is aanmelding vooraf aan te bevelen maar binnenlopen is ook mogelijk. De bijdrage is 2 euro per persoon, inclusief koffie/thee. Opgave is mogelijk door te mailen naar: decreatieveschrijftafel@gmail.com

Creatieve Schrijftafel