PlusFit heeft eigen deelnemers van Doesburg zet Stappen in het zonnetje gezet. De deelnemers waren per gekoppeld aan winkels waar de DiamondCard ingezet kan worden. Deze week zijn de prijzen overhandigd.

 

30 juli vond de afsluiting van ‘PlusFit zet Stappen’ plaats. ‘Het was een groot succes want we hadden 9 teams en totaal 45 mensen die de afgelopen 12 weken veel bewogen hebben. Gisteren stonden zij daarom in het zonnetje en is expliciet namens de Diamond Card winkels een prijs overhandigd voor hun inspanning. Dit is echt heel goed ervaren. De opkomst was bijzonder goed’, aldus Joey Pelkman van PlusFit.

 

Elke DiamondCard-winkel had zijn eigen team. Pelkman: ‘Voor al het harde werken hebben de winkels prijzen beschikbaar gesteld. We hebben bij Plusfit een presentatie gehouden met aansluitend een prijsuitreiking. Natuurlijk mocht hier een drankje en een lekker hapje niet ontbreken’.

De prijzentafel is mede mogelijk gemaakt door Avanti – Gores Heren mode – Ami Kappers – Etos – Gezondheidswinkel Puur – Green Room – De Bonte Hond – Big Snack en Alberdeco.

 

Pelkman: ‘Ik wil de winkels hierbij bedanken. Daarnaast nog in het bijzonder de winkels die naast de inspanningsprijs een prijs beschikbaar gesteld hebben voor de nummers 1, 2 en 3. De eerste prijs waren wandelschoenen van Xsensible ter waarde van 159,95 euro, aangeboden door Avanti schoenen in Doesburg. De tweede prijs was een gezondheidspakket namens Gezondheidswinkel Puur. De derde Prijs was een geschenkset namens Ami Kappers. Dit alles was super geregeld en daarnaast werd het echt gewaardeerd door de deelnemers’.

 

Naast de hoofdprijzen en inspanningsprijs was er een teamprijs voor het team met de meest afgelegde afstand in 12 weken. Dit team heeft met zijn allen 928 kilometer gelopen en heeft namens Plusfit een Omron weegschaal cadeau gekregen. Naast de prijzen zijn nog vijf personen extra in het zonnetje gezet vanwege de knappe prestatie en inzet.

Schermafbeelding 2015-09-01 om 18.40.59