Culinaire wandeling in Doesburg op 22 mei

Er komt een culinaire wandeling in Doesburg. Op zondag 22 mei werken zes Doesburgse horecabedrijven mee aan een wandeling waarbij de deelnemers per locatie een gerechtje met een bijpassend glas wijn krijgen.

De deelnemende horecabedrijven zijn La Boucherie, De Liefde, Stadsbierhuys De Waag, De Bonte Hond, Het Arsenaal en Stadshotel Doesburg. Deelnemers kunnen om 12.00 uur starten en de middag eindigt om 17.00 uur.

De wandeling omslaat ongeveer 2 kilometer en deelnemers krijgen een plattegrond mee om de bedrijven te vinden en te bezoeken. Bij elk restaurant wordt een gerecht en een bijpassend glas wijn geserveerd.

Deelname kan door vooraf kaarten te reserveren via www.wijnspijs.nl. Een kaart kost 55 euro per persoon. De culinaire wandeling wordt georganiseerd door WijnSpijs uit Almere die meerdere hapjeslopen organiseert in Nederland.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.

1 reactie

  1. Theo Houkes

    6 glazen wijn dat word een gezellige boel hoop dat ze de eindstreep halen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑