De Creatieve Schrijftafel bij Buurtacademie weer van start

Vanuit de Taalwerkplaats binnen de Buurtacademie Doesburg wordt op donderdag 4 september weer “De Creatieve Schrijftafel” gehouden. Het gaat om een maandelijkse groepsactiviteit waar taalliefhebbers op ongedwongen wijze bij elkaar komen om te spelen met taal.

 

Aan “De Creatieve Schrijftafel” kan iedereen deelnemen, jong en oud. Het gaat niet om mooi of foutloos schrijven, maar om te ervaren wat er al schrijvend allemaal kan ontstaan. Ervaring met schrijven is niet nodig. Het streven is dat de deelnemers elkaar vanuit ieders persoonlijke achtergronden inspireren.

 

“De Creatieve Schrijftafel” zal worden begeleid door Marjolein (of Mei) Bulten, één van de vrijwilligers van de Taalwerkplaats/Buurtacademie Doesburg. Zij brengt het creatieve proces op gang door het geven van (korte) schrijfopdrachten. Vervolgens gaan de deelnemers onderzoeken en uitwisselen wat ze – wellicht tot hun eigen verrassing – zoal kunnen op creatief taalgebied.

 

“De Creatieve Schrijftafel” wordt gehouden in het gebouw van de Buurtacademie Doesburg, De Linie 4 tegenover de apotheek. Inloop is mogelijk vanaf 19.15 uur zodat om 19.30 uur gestart kan worden (duur ca. 2 uur). De maximale groepsgrootte is 10 personen. Graag vooraf aanmelden om teleurstelling te voorkomen. De bijdrage is 2 euro per persoon inclusief koffie/thee en men dient zelf pen en papier mee brengen.

 

Voor opgave en/of eventuele nadere informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Bulten,  decreatieveschrijftafel@gmail.com, 0313 – 438 772 of 06 – 20 314 313.

 

1 reactie

  1. Frans van der krul

    Zet em op Marjolein!
    De macht van de Creative Schrijftafelkomt uit een pen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑