De Franse taal leren bij de Buurtacademie

De Heer Eldering, oud-docent Frans gaat de Franse les bij de Buurtacademie in Doesburg verzorgen. De heer Eldering wil zijn kennis en kunde ter beschikking stellen voor mede-inwoners en hen kennis laten maken met deze mooie taal. De Buurtacademie stelt hiervoor haar ruimte beschikbaar. Het gaat voorlopig om tien wekelijkse trainingen van elk 1,5 uur. De eerste bijeenkomst is op 25 november. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 15.30 uur.

 

Belangstellenden die nieuwsgierig zijn naar de Franse taal en cultuur of die hun Frans willen verbeteren kunnen deel nemen aan de Franse les. Bijna alles is mogelijk in overleg, van individuele tot groepsles, voor beginners tot gevorderden.

 

Op de eerste bijeenkomst wordt bepaald wat aansluit bij de cursisten en hoe de lessen ingevuld worden. De heer Eldering zorgt voor passend lesmateriaal maar bij voorkeur zal hij uitgaan van een gemakkelijke, directe en goed gedoseerde methode waarbij alle aspecten van de taal aan bod komen. Hierbij valt te denken aan spreken, luisteren, schrijven en de uitspraak. Dit alles gebeurt in een speelse en ontspannen sfeer waarbij rustig de tijd wordt genomen voor de verwerking van de materie.

 

Elke les duurt 1,5 uur, onderbroken door een koffiepauze van 15 minuten. De kosten bedragen per les en per persoon 5 euro, dit is voor de onkosten (lesmateriaal en koffie/thee).

 

Belangstellenden kunnen zich opgeven door een mail te sturen naar: j.eldering94@upcmail.nl of door te bellen naar: 0313-471745. Ook kunt u zich aanmelden bij de Buurtacademie via: coordinator@buurtacademiedoesburg.nl  of bellen naar de receptie van de Buurtacademie: 0313-712400.

2 reacties

  1. D. Van Berlo

    Hallo worden er nog steeds lessen Frans gegeven in Doesburg?
    Ik heb daar zeker interressen voor .
    Mvg D. Van Berlo

  2. Frans van der Krul

    Nee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑