Sinds kort zijn er aan de Roggestraat 23 in Doesburg twee nieuwe winkels gevestigd namelijk Stein Boeken en De Friezin. De Friezin had in het verleden al een winkel in de Zandbergstraat en Stein Boeken was tot 1 november gevestigd in de Gasthuisstraat.

Beide winkels zijn nu samen gegaan in 1 pand. Het credo van de Friezin is Wonen & Leven en van Stein Boeken Lezen & Leven. De Friezin verkoopt in het sfeervolle pand mooie woon accessoires, sfeerartikelen, originele meubels en cadeau artikelen.

Stein Boeken heeft een uitgebreide collectie tweedehands boeken in alle genres en daarnaast worden er speciaal geselecteerde nieuwe boeken verkocht. Maar ook voor een wijnassortiment en papierwaren kunnen bezoekers in de winkel terecht.

De gezamenlijke winkel is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is de winkel open op de eerste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.