Xycleservice in Doesburg houdt op zaterdag 18 en zondag 19 april demodagen van het Achterhoekse fietsenmerk Multicycle, ook wel MC genaamd. De demodagen worden gehouden op de Leigraafseweg 33F. Ze beginnen om 10.00 uur en eindigen om 16.00 uur.

 

MC bestaat al meer dan 35 jaar en wordt in een kleine fietsenfabriek in Ulft al sinds jaar en dag met veel passie voor fietsen  vervaardigd. De fietsen worden volledig met de hand gebouwd en in eigen huis ontwikkeld.

 

‘Een MC is een fiets ván mensen, vóór mensen. Hij wordt met liefde voor het vak ontwikkeld, gemaakt en afgemonteerd. Elke MC wordt door één monteur gebouwd en ondergaat een grondige eindcontrole tot en met het allerkleinste boutje voordat deze de fabriek uit gaat’, aldus Camiel Banda van Xycleserivce.

 

Banda: ‘Alles aan een MC is gericht op úw fietsbeleving; fietsen zoals dat voor u het meest plezierig, veilig en comfortabel is. Een MC wordt compleet ‘rondom u’ gebouwd’.

 

Belangstellenden kunnen komend weekend deze misschien wel mooiste fietsen van Nederland zien en uitproberen. Bij Xycleservice hebben ze er voor gezorgd dat alle beschikbare modellen en kleuren rechtstreeks vanuit de fabriek naar Doesburg komen en te bewonderen zijn.

Campagne MiCycle