De Schilderschool haalt Kidskunst weer terug

De Schilderschool in Doesburg haalt Kidskunst weer terug in eigen huis. De afgelopen twee jaar zat het jeugdkunstinitiatief onder de vleugels van Jongeren Centrum 0313. Vanaf dit seizoen is het weer te vinden op De Schilderschool aan de Oranjesingel 16.

Na een paar jaar onder de vleugels van het Jongeren Centrum 0313 blijkt toch dat Kidskunst beter past bij zijn oorspronkelijk vader De Schilderschool, zo laat Andre Bikker van De Schilderschool weten.

‘Vanaf nu zal Kidskunst dan ook plaats vinden in De Schilderschool aan de Oranjesingel 16.Daarnaast is er een nieuwe locatie voor de kinderen van Beinum-West en Angerlo. Kidskunst heeft een eigen permanent Atelier op de basisschool de Trompetter’, aldus Bikker.

Voor de kinderen die het budget voor Kidskunst niet kunnen opbrengen is er een nauwe samenwerking met Stichting Leergeld. Direct via de site www.kidskunst.info kunnen ouders/verzorgers doorklikken om de subsidie aan te vragen.

Kidskunst gaat met een eerste blok van 5 weken maandag 19 september van start. Het programma, de tijden en de kosten staan op www.kidskunst.info. Opgeven kan ook via deze site.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootzCarConceptDelikasaKoenen Echte BakkerTimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekGasthuiskerk Doesburg,  Stadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

2 reacties

  1. Henk Beijen

    Wat mogen we toch blij zijn dat Doesburg ook een stichting Leergeld heeft!

  2. Frans van der Krul

    Een goede zaak om zo wat voor de minderdraagkrachigen te doen.
    Straks ook een buurthuis waarin veel activiteiten kunnen worden ondergebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑