Delikasa in Doesburg haalt ruim 1.000 euro op voor CliniClowns

De kaasdraagwedstrijd van Delikasa uit Doesburg heeft meer dan duizend euro opgeleverd. Het geld komt volledig ten goede van CliniClowns. Initiatiefnemer van de actiedag, Marja Aarts, laat weten dat het bedrag van 1.052 euro de komende dagen nog verder kan oplopen.

 

Afgelopen zaterdag werd in het centrum van Doesburg de eerste kaasdraagwedstrijd gehouden. Deelnemers moesten in de Kerkstraat pal voor de winkel van Delikasa een parcours afleggen met een kaasdrager. Het team Renske Winters en Marjolein Falter legde het parcours als snelste af.

 

‘Wat hebben we een geweldige dag gehad in Doesburg. Een dag met veel ludieke momenten en die een prachtig bedrag heeft opgebracht voor de CliniClowns: €1052!! Ik ben bijzonder blij met en dankbaar voor al onze sponsoren en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie was het mij niet gelukt! Diepe buiging van mij voor jullie’, aldus Marja Aarts in een eerste reactie op de geslaagde dag.

 

‘Het bedrag wordt zelfs nog iets hoger omdag Sportclub Doesburg dit weekend nog heeft gecollecteerd voor de CliniClowns tijdens haar activiteiten’, voegt Aarts toe.

 

 

Kaasdraagwedstrijd

1 reactie

  1. Hanzestad Radio

    Het was een geslaagde dag met schitterend weer en een mooie opbrengst. En zeker voor herhaling vatbaar,wij zullen dan zeker weer mee werken.!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑