Delicatessenwinkel Delikasa heeft een kaas laten ontwikkelen met daarin echte Doesburgse mosterd. Zaterdagochtend namen burgemeester Loes van der Meijs en Rochus van Blokland van het mosterdmuseum de eerste kaas in ontvangst.

In de speciale kaas is echte Doesburgse mosterd verwerkt. Delikasa heeft de kaas bij een ambachtelijke kaasmakerij laten maken en biedt de kaas aan in twee varianten: een kaas met 30 gram Doesburgse mosterd en een met 50 gram.

 Zaterdagochtend waren burgemeester Van der Meijs en museumdirecteur Van Blokland naar Delikasa gekomen om de eerste kaas in ontvangst te nemen en om te proeven. In de onderstaande video vertelt eigenaresse Marja Aarts van Delikasa over het nieuwe product dat vanaf vandaag te verkrijgen is in haar winkel.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph KlaassenLa Boucherie en Stadshotel Doesburg.