Delikasa viert 5-jarig bestaan met acties en proeverij

Delikasa bestaat vijf jaar. Om dit te vieren komt de delicatessenzaak in de Kerkstraat in Doesburg met diverse acties. Zo is er een proeverij en vindt er een verloting plaats tijdens het jubileumweekend op 8 en 9 juli.

Naast de aangekondigde proeverij en verloting komt eigenaresse Marja Aarts met nog twee acties. Die worden komende week bekendgemaakt.

Aarts startte vijf jaar geleden Delikasa zonder ervaring in een kaaswinkel of als ondernemer. ‘De afgelopen 5 jaar hebben we enorm veel geleerd op beide vlakken. Het was een enorme uitdaging voor ons om Delikasa goed op de rit te krijgen en te laten groeien tot wat het nu is. Hoe meer we leerden, hoe leuker het werd en hoe meer we in de winkel konden realiseren’.

Mosterdkaas
Aarts vervolgt: ‘Onze klanten vaak iets nieuws presenteren vinden we leuk. De afgelopen 5 jaar zijn we blijven groeien en dat geeft een goed gevoel. Steeds meer klanten gaan bewuster om met wat ze eten en waarderen dan de kwaliteit van onze producten, onze service en het assortiment’.

Mooie momenten zijn de complimenten die Aarts en haar team kreeg over de kazen, de adviezen en de geleverde pakketten. ‘Daarnaast stonden we versteld van de snelheid waarmee we met onze klanten de crowdfunding rond hebben gekregen voor de nieuwe koeltoonbank. Een ander hoogtepunt was de presentatie van onze eigen, speciaal voor Delikasa gemaakte mosterdkaas waarin de echte Doesburgse mosterd is verwerkt’, aldus Aarts.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

 

1 reactie

  1. Gert-Jan Tas

    Gefeliciteerd Marja & team !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑