Mitra uit Doesburg failliet verklaard

Minder goed ondernemersnieuws uit Doesburg. Slijterijketen Mitra is failliet. Mitra heeft haar hoofdkantoor aan de Broekhuizerweg in Doesburg.

Op de website van Mitra staat te lezen dat Mitra failliet is verklaard en dat de eigen winkels per direct gesloten zijn. Het merendeel van alle Mitra-zaken in Nederland is in franshisebeheer en staan formeel buiten dit faillissement.

Door het faillissement raken ruim 140 mensen hun baan kwijt, weet Omroep Gelderland te melden. Eerder deze week verleende de rechtbank van Zutphen uitstel van betaling aan Mitra Beheer BV en Mitra CV. Inmiddels is het drankenbedrijf failliet verklaard.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.

 

2 reacties

  1. Theo Houkes

    jammer mensen ik weet wat het is hier word je niet vrolijk van sterkte vooral voor mensen boven de 50 word het een moeilijk verhaal suces.

  2. Peter van den Broeke

    Vreselijk! Ik wens alle werknemers van Mitra heel veel sterkte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑