Dierendingen van Esther Markerink heeft diverse nieuwe producten in het assortiment opgenomen. Zo zijn sinds kort dierensnacks van Carnis te verkrijgen in de marktkraam die elke woensdag op de markt in Doesburg staat. Ook een middel tegen vlooien is nieuw.

 

Advantix is een middel tegen vlooien, vlooienlarven, teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen. Advantix heeft naast een dodende werking tegen vlooien, vlooienlarven en teken ook een afwerende werking tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.

 

‘Deze parasieten kunnen namelijk ziekten overbrengen op uw hond. Zo kan bijvoorbeeld de Dermacentor reticulatus teek drager zijn van de parasiet Babesia canis, die bij honden de levensbedreigende ziekte Babeiosis kan veroorzaken’, aldus Esther Markerink, eigenaar van Dierendingen.

 

Verder meldt Markerink dat er sinds kort dierensnacks verkrijgbaar zijn van het merk Carnis. Een echt Nederland product, ambachtelijk gemaakt, zonder toevoegingen van granen of andere bindmiddelen. ‘Derhalve glutenvrij, hypoallergeen en het belangrijkste, heerlijke hondensnacks’, aldus Markerink.

 

Voor de koudgeperste voedingen van Carnis maken we gebruik van hoogwaardige 100% natuurlijke grondstoffen, zonder toevoegingen van chemische kleur-, geur- en smaakstoffen, chemische antioxidanten of synthetische vitamines.

 

Dierendingen Esther Markerink staat woensdag van 07.00 tot 12.30 op de markt in Doesburg. Andere markten waar ze te vinden is, zijn Duiven (dinsdag 07.00-12.30 uur), Giesbeek (dinsdag 13.30-17.00 uur), Zutphen (donderdag 07.00-13.00 uur), Didam (08.00-17.30 uur) en Wageningen (08.00-17.00 uur). De artikelen van Carnis zijn aan de kraam  of per mail te bestellen. De Advantix is bestelbaar via www.dierendingen.info.