Diner voor goed doel in Het Arsenaal in Doesburg

In Het Arsenaal in Doesburg wordt op donderdag 22 oktober gekookt voor het goede doel; de Stichting Table Mountain. Deze stichting zet zich in om armoede in Afrika te bestrijden en kansarme kinderen en kinderen met hiv/aids een menswaardig leven te geven met toekomstperspectief.

 

De eigenaar, Mano Dijkman, van restaurant het Arsenaal stelt zijn restaurant ter beschikking voor een diner van klasse: Brenda van Klingeren, een kok uit het netwerk van Andre en Joke en Michiel Keukens, de chef van het Arsenaal, gaan belangeloos de keuken in om te koken voor 50 gasten, voor 50 euro per persoon.

 

Op de bijgaande foto zijn ze druk in overleg om het menu samen te stellen. Het thema van dit Fifty – Fifty Dineer is verbinding. Tijdens dit diner is er live muziek en hoor je het laatste nieuws over het project.

 

De helft van de opbrengst is voor het Arsenaal, de andere helft is voor Stichting Table Mountain. De inloop op donderdag 22 oktober is vanaf 17.30 uur en om 18.15 uur gaan de deelnemers aan tafel. Het menu is vlees of vegetarisch. Opgeven kan door te mailen naar: info@andrebikker.nl met als onderwerp: Ik geef mij op voor het fifty-fifty dineer.

IMG_6142

 

4 reacties

 1. Andre Bikker

  Inmiddels 17 deelnemers kunnen er nog 33 bij!
  welkom!

 2. Henk de Bruijn

  Prima initiatief, weet nog van de kerkdienst jaren geleden, op startzondag, dacht ik, mail me een girorekening maar ik kan niet komen eten want ik heb koor vanavond. Veel succes met de actie, hoi, henk

 3. Johanneke

  Hallo,

  Mijn naam is Johanneke. Ik heb destijds pianoles gehad van Andre van Klingeren. Ik kreeg te horen dat hij ziek was en genoodzaakt was om te stoppen met lesgeven.

  Dit is 25 jaar geleden. Maar hij leeft nog? Stomme vraag misschien, maar ik ben diep aan het graven in mijn verleden aangezien ik zelf ziek ben en dit wil afsluiten.

  Hoi,

  Johanneke Roelvink

 4. Sandra Van Polen

  Hallo! Is er een reactie gekomen op de vraag van Jojanneke mbt André van klingeren? Ik ben ook erg benieuwd hoe het met hem gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑