Doesburg krijgt koffiebar met Spaanse twist

Doesburg krijgt een nieuw horecabedrijf. In het najaar opent in de Roggestraat op de plek waar jarenlang Het Zesde Zintuig zat, een koffiebar. Het wordt een koffiebar met Spaanse twist, zo laten de eigenaren weten aan DoesburgDirect.nl.

Wanneer de koffiebar open gaat en hoe het gaat heten, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat Peter en Josette Boon uit het Brabantse Berghem het horecabedrijf gaan runnen en dat het om een dagzaak gaat.

Het paar zou aanvankelijk naar Spanje vertrekken om aan de Costa Blanca een koffiebar te gaan runnen. Twee dagen voor hun vertrek, annuleerde ze de vlucht vanwege corona. Twee dagen later, op de dag dat ze aanvankelijk zouden gaan, ging Spanje op slot.

Door de onzekerheid in Spanje verschoof de aandacht naar een zaak in Nederland en via Funda Business kwamen ze op het pand aan de Roggestraat 1, waar jarenlang Het Zesde Zintuig in heeft gezeten. ‘We waren direct enthousiast. We hebben nog een aantal panden in Nederland bekeken, maar Doesburg bleef onze nummer één’, aldus Josette.

Momenteel wordt de zaak onder handen genomen. Alleen de houten vloer ligt er nog in. Voor de rest moet het pand helemaal worden ingericht. Omdat nog niet duidelijk is wanneer de meubels komen, is een exacte openingsdatum nog niet te noemen.

Josette: ‘We verwachten een leuke tijd in Doesburg mee te maken. Het is een gezellig stadje. We zien er naar uit om de koffiebar met Spaanse twist te starten. Wat die Spaanse twist is, gaat Doesburg binnenkort nog horen’.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China

 

3 reacties

 1. Frans van der Krul

  suc6 op de nieuwe plek

 2. Ellen Arentsen.

  Fijn dat het pand weer verhuurd is.
  Veel succes in ons mooie Doesburg.

 3. Nora Loman

  Gezellig! Leuke plek, iets nieuws.. Leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑