Doesburg wil 100.000 euro bezuinigen op jongerencentrum 0313

Het college van b&w van Doesburg wil 100.000 euro bezuinigen op het jongerencentrum 0313. Hoe de bezuinigingen eruit zien, is nog niet bekend. Hierover vinden momenteel gesprekken plaats met Cambio, de partij achter 0313.

 

Wethouder Peter Bollen laat weten dat in de coalitievorming 100.000 euro bezuiniging op 0313 als target is gezet. ‘We zijn nu in gesprek met Cambio om te kijken hoe het bezuinigingsplan eruit moet zien. De gesprekken vinden in goede harmonie plaats en we hopen voor eind dit jaar het plan definitief te hebben’, aldus Bollen.

 

Volgens Bollen hoeven de bezuinigingen niet per se ten koste te gaan aan de activiteiten in 0313. ‘Misschien kunnen we wel meer doen op andere manieren. Bijvoorbeeld door beter gebruik te maken van de ruimtes in 0313 wanneer het jongerencentrum geen gebruik maakt van de ruimtes’.
Duidelijk is dat er rondom jongerencentrum 0313 grote veranderingen op stapel staan. Al enige tijd is de politiek bezig met 0313. In aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen begin dit jaar gaven alle partijen aan DoesburgDirect.nl en Doesburg TV hun mening over wat er veranderd moet worden in het jongerencentrum.

2 reacties

  1. Ben Bouyelma

    ik snap niet,dat het buurtacademie wel op vrijwilligers draait,waarom kan het niet met 0313,ze hebben jaren geld in gepompt willens en wetens van paar politieke ambtenaren en nu worden ze pas wakker,schandalig

  2. Frans van der krul

    Ben,
    Kosten Buurtacademie en 0313 zijn, nu na de bezuiniging, in evenwicht, deze kosten nu ieder ca 250.000= euro dus samen 500.000 euro.Ik weet niet wie er slaapt Ben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑