Tijdens de thuiswedstrijden op 4 oktober in zwembad Den Helder, heeft DWV (Doesburgse Watersport Vereniging) 2 nieuwe sponsoren onthuld. Het jeugdteam onder de 15 jaar en het 2e herenteam van DWV hebben een capsponser.

 

Voor het seizoen 2014-2015, heeft de sponsorcommissie van DWV twee nieuwe sponsoren weten aan te trekken. Bij de jeugd speelt het team onder de 15 jaar vanaf heden met waterpolocaps welke de sponsornaam van Heelmetaal B.V. uit Doetinchem dragen. Heelmetaal, B.V. vertrok onlangs nog uit de Doesburg, maar is DWV hierbij niet vergeten.

 

Elja en Hendrik Vels van Heelmetaal hierover; “Onze zoon Kees speelt dit jaar voor het eerst in dit team. Hij heeft er ontzettend veel lol en plezier in. Binnen DWV doet het jeugdkader er alles aan om het ze zoveel als mogelijk naar de zin te maken. Wij vinden dat deze “energie” beloond mag worden, vandaar onze bijdrage aan de vereniging. We hopen natuurlijk dat de resultaten van dit team, onder bezielende leiding van André Vreman, nog beter hierdoor worden. De eerste aanzet hiervoor hebben we vandaag al gezien, tegen Scholtenhagen uit Haaksbergen werd met maar liefst 20-7 verslagen.”

 

Ook het 2e herenteam van DWV heeft een capsponsor. Het “jonge honden” team kan dit jaar rekenen op ondersteuning van FDC (Food & Dairy Consulting) van Roel Smeenk uit Doesburg. Zoon en coach Thomas Smeenk is natuurlijk helemaal “in zijn nopjes” met deze sponsoring. “Het is het team van de toekomst voor DWV. Uiteindelijk komt hier een nieuw 1e zevental uit, waarmee we minimaal het niveau van het huidige 1e herenteam willen evenaren. Ik heb besloten om dit jaar zelf niet de competitie in te gaan, maar mijn aandacht alleen te richten op dit team. Er is nog een lange weg te gaan en alle ondersteuning is welkom. Vandaar dat ook mijn broertje Thieme (helaas niet op de foto) ook weer is gaan spelen. Vader Roel benadrukt ook de noodzaak van de continuering van het waterpolo binnen DWV. Het niveauverschil tussen Heren 1 en Heren 2 was te groot, dat verschil proberen we in de komende jaren kleiner te maken. Ik wens ze daarbij alle succes…”

 

De sponsorovereenkomsten van Heelmetaal en FDC gelden voor 2 jaar. Wilt u ook een team sponsoren en voorzien van caps met uw logo, kijk voor meer informatie op onze website: www.dwvdoesburg.nl

DWV 2