DoesburgDirect.nl komt met bonnenboekje over Doesburgse ondernemers

Inwoners van Doesburg en omliggende dorpen kunnen in mei extra aantrekkelijk winkelen bij Doesburgse bedrijven. Dit gebeurt in de vorm van een bonnenboekje, vol met aanbiedingen en acties.

Het initiatief voor het bonnenboekje komt van DoesburgDirect.nl. Het grootste onlineplatform van Doesburg bestaat dit jaar 10 jaar en wil nog meer de brug slaan tussen inwoners en ondernemers.

Het bonnenboekje wordt in april uitgegeven en refereert aan het voormalige chequeboekje van de ondernemersvereniging. Deze werd jarenlang in december uitgebracht, maar verdween vanwege oplopende druk- en verspreidingskosten.

Downloaden
Het nieuwe bonnenboekje van DoesburgDirect.nl wordt digitaal verspreid en is vanaf half april te downloaden op www.doesburgdirect.nl. Inwoners van Doesburg en omliggende dorpen kunnen na het downloaden van het boekje de bonnen selecteren en uitprinten. Vervolgens kunnen ze de uitgeprinte actiebon inleveren in de desbetreffende winkel.

De bonnen uit het boekje zijn gedurende de hele maand mei geldig. Wie een bon inlevert, profiteert van aantrekkelijke aanbiedingen. Voor de deelnemende bedrijven betekent het extra omzet en extra bezoekers over de vloer.

Enthousiast
DoesburgDirect.nl telt maandelijks tussen de 20.000 en 30.000 websitebezoekers en heeft bijna 4.000 fans op Facebook. Een van de speerpunten van de online community is om euro’s zoveel mogelijk te laten spenderen in Doesburg. De redactionele koers is de laatste jaren dan ook gericht op ondernemerschap, recreatie en toerisme.

Ondernemers worden binnenkort geïnformeerd over het bonnenboekje en uitgenodigd om deel te nemen. Een aantal ondernemers is vooraf geïnformeerd over de actie en heeft enthousiast gereageerd. Ze zien vooral veel waarde in de extra toeloop naar hun winkel en/of bedrijf.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg

4 reacties

 1. Ton Bulte

  Korting op producten en dan ook nog Doesburgse dukaten sparen?
  Het zal me benieuwen hoelang dit samen gaat.
  Niet geschoten is altijd mis.
  Succes.

 2. Miranda Hetterscheid

  Ik heb jaren voor 5 december bonnen gebruikt. Woon sinds 2 jaar neit meer in mijn geboortestad. Hoe kom ik aan een boekje??

 3. Richard Kok

  Dag Ton,
  Dank voor je reactie en succes-wensen. De actie heeft als doel om Doesburg nog aantrekkelijker te maken voor inwoners en bezoekers, want je kunt in mei een maand lang heerlijk shoppen met aantrekkelijke aanbiedingen. Gaaf toch?
  Staat overigens volledig los van de dukatenpas waar je aan refereert.

 4. Richard Kok

  Dag Miranda,
  Het bonnenboekje is vanaf half april te downloaden. Vervolgens print je de bon uit die jij wilt hebben en verzilvert die bon in de winkel. De verspreiding is dus digitaal. Houd deze site in de gaten zodat je op de hoogte bent wanneer je het bonnenboekje kunt downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑