Doesburger Renske Winters weer Nederlands schaatskampioen

Renske Winters is er weer in geslaagd Nederlands Kampioen schaatsen te worden. De Doesburgse zegevierde afgelopen weekend op het NK Masters in Deventer. Net als vorig jaar mag ze zich weer allround kampioen van Nederland noemen.

 

Renske WintersWinters won in de categorie Senioren B. Ze was zowel op de 500 meter, de 1.000 meter als op de 1.500 meter de snelste in haar categorie. De 500 meter legde de Doesburgse af in 44,89 seconden en bleef daarmee bijna een seconden voor op de nummer twee.

 

Op de 1.500 meter zette Winters 2.18.14 op de klok, ruim twee seconden sneller dan de nummer twee Imme Kampen. Ook de 1.000 meter zette ze op haar naam. In een tijd van 1.29.69 bleef ze nipt Anke Jannie Landman voor.

 

Op de 3.000 meter werd Winters derde in een tijd van 4.57.22. Ze moest de nummers een en twee een kleine vier seconden voor laten. In het eindklassement bleef Winters de nummer twee Imme Kampen en nummer drie Anke Jannie Landman met groot verschil voor.

 

3 reacties

  1. rene van doornum

    Gefeliciteerd renske en graag tot de volgende keer bij Open Coffee Doesburg!

  2. Michel Boerboom

    Topper

  3. Cordia Sportsworld Zevenaar

    Verdiend gewonnen, heeft er veel voor gedaan en gelaten, zeker 3x pwk bezig met haar krachttraining bij Cordia Sportsworld in Zevenaar, RESPECT voor zo’n doorzetter!!!!! werken, lbootcamp trainingen geven en trainen, petje af voor haar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑