Website DoesburgDirect.nl vernieuwd

DoesburgDirect.nl heeft maandagavond een nieuwe site gelanceerd. De site heeft een eigentijdse lay-out en een moderne technische infrastructuur. Doelstelling van de verandering is om lezers nog beter en overzichtelijker te informeren. Na drie jaar tijd was het volgens founder Richard Kok van DoesburgDirect.nl tijd voor een ander jasje. ‘Websites ontwikkelen zich razendsnel. Zowel in vormgeving als techniek. DoesburgDirect.nl was toe aan een vernieuwing. Zeker vanuit technisch oogpunt. Met de nieuwe site hopen we de lezers nog betere en meer relevante content te bieden’.

 

De komende dagen worden de kinderziektes uit de nieuwe site verwijderd. ‘Want hoe goed je ook alles test, er komen altijd foutjes naar voren die nog weggewerkt moeten worden. Noem het schoonheidsfoutjes. Die hebben even vaak wat tijd nodig’, aldus Kok.

 

DoesburgDirect.nl is een hyperlokaal platform voor en door Doesburgers. De site is sterk verbonden met sociale media middels de hoofdkanalen Twitter, Facebook en LinkedIn. DoesburgDirect.nl wil lezers informeren, inspireren en activeren. Doesburgers die in welke vorm dan ook willen deelnemen aan DoesburgDirect.nl, kunnen zich melden bij de hoofdredactie.

 

9 reacties

 1. Gert-Jan Tas

  Richard,
  Het is een mooie, strakke, frisse site geworden.
  Je moet natuurlijk altijd wennen, maar één ding: In de oude versie veranderde de kleur van een “Recente reactie” zodra je die bekeken had. Nu zie ik geen kleurverandering. Ervaar ik als lastig.
  Succes verder!

 2. Richard Kok

  Dank Gert-Jan. Jouw suggestie gaat mee op de suggestiebult. Straks, wanneer de kinderziektes eruit zijn, gaan we over tot het formeren van een wensenlijst.

 3. Joost de Wolf

  Nou Richard, dat ziet er mooi uit.
  Je hebt het toch maar mooi weer voor elkaar gekregen.

  De frisse uitstraling is beter.

  Ik zal nog even zoeken naar “jou” kinderziektes… 😉

 4. Richard Kok

  Dank je Joost voor je reactie. Wanneer je de tweede aflevering van jouw rubriek wilt publiceren, neem dan even contact met mij op. De publicatiestraat is namelijk iets gewijzigd.

 5. Armand Vree (Doesburg)

  Ziet er fris uit!
  Hiermee kan je voor de dag komen!!!!

 6. Richard Kok

  Dank je Armand

 7. Paul Hamer

  Hallo Richard,

  De site ziet er perfect uit. Op naar de volgende 3 jaar.

 8. Ilse Schrijver

  Hi Richard,

  De site ziet er super uit. Echt super dat het er is. Ik gebruik hem inmiddels ook om vrienden te laten zien waar ik ben geweest, of wat ik heb gedaan in Doesburg.

  Ilse

 9. Appie van der Beek

  Hoi Richard ziet er goed uit.
  Wat ik storend vind is de twitter,facebook etc balk links mee scrolt over de tekst.
  Verder is volgens mij het lettertype kleiner dan voorheen.
  Maar kan ook aan mijn ogen liggen 🙂
  Kinderziektes die niet opwegen tegen het eindresultaat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑