DWV Doesburg houdt op 16 februari een potgrondactie. Leden van DWV Doesburg bellen op deze datum bij mensen aan om te vragen of ze potgrond willen kopen. De bestelling wordt daarna thuis bezorgd en afgerekend op 16 maart,  Met de opbrengst zullen weer allerlei activiteiten op touw worden gezet voor de Doesburgse jeugd, of extra investeringen worden gedaan. Bijvoorbeeld extra badwater voor de wedstrijdzwemselectie of het aanschaffen van nieuwe waterpolocaps voor de jeugd.

 

De potgrond wordt geleverd door een bekend merk, dus kwaliteit is verzekerd, laat voorzitter Andre Vreman weten. DWV Doesburg biedt potgrond aan in zakken van 20 en 40 liter. Zakken 20 liter kosten 2,80 euro, zakken van 40 liter 4,80 euro.

 

Vreman: ‘Mocht u op 16 februari niet thuis zijn maar wel graag potgrond willen bestellen, dan kunt u uw bestelling mailen naar onze potgrondcoördinator Dhr. H. Snelder h.snelder8@upcmail.nl. Er is op de dag van levering een beperkte losse verkoop, maar op is op. Dus bestel vooraf zodat u niet zonder komt te zitten’.