Doesburgse bedrijven kleden modellen aan

Drie Doesburgse winkels zijn betrokken geweest bij de show van Haarmode Gewi in Giesboek. Het gaat om Loet All Wear, Gores Mens Wear en Scapino Doesburg. Ruim veertig modellen showden de nieuwste haartrends van de komende herfst en winter.


Ruim 270 bezoekers genoten van de daverende show van Haarmode Gewi in het Hof van Giesbeek, zo laat de organisatie weten. Deze show werd op initiatief van Gerdien Besselink, eigenaresse van Haarmode Gewi, voor de derde keer georganiseerd.


Meer dan veertig modellen, allen amateurs, showden op professionele wijze de nieuwste haartrends van de komende herfst en winter 2011-2012. Buitensport Four Seasons (Duiven), Blitz-zy (Duiven), Blankenstijn Thiele Mode (Zevenaar), Loet All Wear (Doesburg), Gores Mens Wear (Doesburg) en Scapino Schoenen (Doesburg) verzorgden de aankleding van de modellen.


De muzikale invulling tijdens de modeshow werd verzorgd door Drive-Inn discotheek WoTo. Tijdens de pauze trad de Doesburgse zanger Maarten Jansen op. De opbrengst van de verloting komt geheel ten goede aan de huiskamer van de psycho-geriatrische afdeling van het Binnenrijk in Giesbeek.


3 reacties

 1. Fam. Boegman

  Wij vonden de modeshow van Haarmode GeWi geweldig en hopen volgend jaar weer op zoveel medewerking van zoveel vrijwilligers. Zonder hen is deze show niet te realiseren.
  Gerdien Besselink is natuurlijk de motor, maar zij wordt wel bijgestaan door vele vrienden, bekenden en buren en natuurlijk haar klanten die als model fungeerden.
  Ook de middenstand van Doesburg, Giesbeek, Angerlo eo. hartelijk bedankt voor jullie medewerking aan de loterij, deze werd deze keer gehouden voor Woonzorgcomplex Binnenrijk.

  Ina en Mauritz Boegman

 2. Ria

  Al een paar jaar is Gerdien mijn kapster. Het enthousiasme over haar modeshow werkte aanstekelijk en dus kocht ik een kaartje. Ik had mijn twijfels over deze avond en was dan ook niet voorbereidt op deze spetterende avond. Van jong tot oud, mannen, vrouwen, alle modellen liepen met een stralend gezicht op de cat-walk. Kindermode, skimode, bruidsparen, alles was aanwezig. De modellen liepen op een passende muziek, Maarten Jansen gaf een optreden tijdens de pauze, kortom een geweldige avond. Ik ga zeker de foto’s bekijken die tijdens de show zijn gemaakt. Gerdien bedankt voor een feestelijke avond, ik heb genoten en … tot volgend jaar!

 3. Jos Gores

  De mode show was zeer geslaagd,goed verzorgd,goede reactie’s gekregen. tot volgend jaar. Groetjes Jos en Marijke Gores

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑