Fotograaf Arvid Ehlert en beeldend ontwerper Afke Kerkhoven exposeren fotowerk in Galerie Ko zijn Kunstof, Roggestraat 21 te Doesburg. Vanaf vrijdag 13 januari is de collectie schilderijen en objecten uitgebreid met Doesburgse fotokunst. De realistisch fijne kunst van Lies van ’t Hag en tot discussie uitnodigende moderne kunst van kunstenaarsduo Vinaigrette worden nu afgewisseld met Doesburgse foto’s en kleurrijk dynamische abstracten.


Door deze unieke samenwerking tussen beeldend kunstenaars uit verschillende disciplines, kunt bezoekers een gevarieerde expositie bezoeken. Voor ieder wat wils, zowel in beeld als prijs, laten Ehlert en Kerkhoven weten.


De unieke fotokaarten van Doesburgse plekjes, gefotografeerd door Arvid Ehlert en Afke Kerkhoven zijn hier ook te koop. Deze zijn bekend van de foto-puzzel-route die afgelopen jaar in de binnenstad van Doesburg te zien was. Inmiddels ook verkrijgbaar bij de VVV, Gasthuis du Soleil en het nieuwe snoepwinkeltje Lekkerszenzo.


De galerie is iedere vrijdagmiddag geopend van 14.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur in aanwezigheid van één van de kunstenaars. De fotowerken zijn tot eind februari te bezichtigen. De websites van de kunstenaars: vinaigrettekunst.nl – PhotographyNow.nl – grafischeweelde.nl