Afhaalcentrum Döneria in Doesburg gaat uitbreiden. Eigenaar Bulent Yildiz gaat een lunchroom annex restaurant starten schuin tegenover de huidige zaak in het pand waar tot voor kort kledingzaak American Stock was gevestigd op Kerkstraat 55. De huidige afhaallocatie aan de Ooipoortstraat 10 maakt plaats voor een cafetaria.

 

Het nieuwe horecabedrijf gaat Döneria en Pizzeria heten. Overdag is het een lunchroom waar onder andere koffie en broodjes kunnen worden genuttigd, en ’s avonds is het een restaurant met dertig zitplaatsen.

 

De huidige afhaallocatie wordt Snackbar Döneria. ‘Mijn zaak is een beetje te klein. Het pand aan de overkant kwam beschikbaar, dus daar starten we een lunchroom annex restaurant. En aangezien de Doesburgse binnenstad een cafetaria moet hebben, gaan we hier in de huidige locatie een cafetaria starten’, aldus Yildiz.

 

Momenteel wordt het pand aan de Kerkstraat 55 verbouwd. Yildiz verwacht dat dit zo’n drie weken gaat duren. Daarna krijgt hij de sleutel en denkt hij nog een week nodig te hebben om Döneria en Pizzeria in te richten.

Doneria