DOV zoekt standhouders voor Kerstmarkt op 7 december

De Doesburgse Ondernemers Vereniging (DOV) houdt zaterdag 7 december de jaarlijkse Kerstmarkt. De markt vindt plaats in het historische centrum van de stad en wordt gevormd door ongeveer honderd marktkramen. Wie een marktkraam wil huren, kan zich bij DOV melden via de speciale website www.kerstmarktindoesburg.nl.

 

‘Zaterdag 7 december wanneer Sinterklaas ons land weer heeft verlaten organiseert de Doesburgse Ondernemers Vereniging wederom één van de sfeervolste kerstmarkten in de omgeving. Het bestuur is al volop bezig met deze organisatie en heeft weer veel voor de bezoeker in petto. Met circa 100 kramen is deze kerstmarkt goed overzichtelijk en compleet. En het historische stadcentrum geeft dit evenement nog eens extra sfeer’, aldus Roy Kappert namens DOV.

 

De plaatselijke horeca pakt ook dit jaar weer uit met een ‘proevenement’ in de Martinikerk. Bezoekers kunnen hier gerechten komen proeven uit de keuken van de horecabedrijven.

 

De organisatie is momenteel druk bezig de markt in te delen en is nog op zoek naar kraamhouders en artiesten die wij een open podium willen bieden. Kappert: ‘Heeft u ook een creatieve hobby? En wilt u deze tijdens de Kerstmarkt Doesburg laten zien? Dan kunt u zich inschrijven voor een kraam om uw zelfgemaakte spullen te presenteren of verkopen. Natuurlijk wel artikelen die in overeenstemming zijn met het doel en concept van de Kerstmarkt Doesburg’.

 

Tijdens de Kerstmarkt in Doesburg genieten bezoekers van ongeveer honderd kraampjes met de meest bijzondere spulletjes. Om ervoor te zorgen dat alle producten ook echt iets te maken hebben met kerst, worden er aan de verkopers strenge kwaliteitseisen gesteld. Zo mogen er alleen kerstgerelateerde producten worden aangeboden die bijvoorbeeld leuk zijn als cadeau onder de kerstboom. En er wordt consequent op gelet dat er geen kramen zijn met bulkpartijen. ‘Zo blijft het ook een échte Kerstmarkt’, aldus Kappert.

 

Belangstellenden voor een marktkraam kunnen zich melden op www.kerstmarktindoesburg.nl. Het huren van een standaardkraam kost 20 euro exclusief btw.

1 reactie

  1. M.A. Afzal

    Ik verkoop telefoon accessoires en graag een kraam met een extra plank.
    kerstmarkt op 06-12-2014 te Doesburg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑