Drie dagen Musical Ruth in Martinikerk in Doesburg

De Stichting Babel Doesburg houdt op 6, 7 en 8 april de uitvoering Musical Ruth. De religieuze muziekuitvoering wordt gehouden in de Martinikerk in Doesburg. Musical Ruth begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.00 uur.


Musical Ruth vertelt het verhaal van een vluchtelinge die met haar schoonmoeder afreist naar een voor haar onbekend land. Ze komt terecht in een samenleving waarin ze weliswaar welkom is maar ook als vreemdelinge wordt bejegend.


Kaarten voor de musical kunnen worden gekocht bij APart Fotografie (Veerpoortstraat 39), RK Parochie (Juliana van Stolberglaan) en Esther ter Steeg (Rooseveltsingel 21).


Babel staat voor Bijbelverhalen Anders Belicht. De stichting stelt zich ten doel de uitvoering van religieuze muziekuitvoeringen van alle gezindten op een eigentijdse wij te brengen en creatief, praktisch en financieel te ondersteunen.

1 reactie

  1. Marleen

    Kaartjes zijn vandaag, zaterdag 2 april, ook te koop bij de Albert Heijn en de Coop. Er zijn nog kaartjes beschikbaar voor woensdag 6 en donderdag 7 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑