Tijdens de Europese dag voor de vrijwilligers op woensdag 7 december zette de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) de vrijwilligers in het zonnetje. DWV greep dit moment aan om de waarde van de vele vrijwilligers binnen de vereniging te onderstrepen. Er werden speciale DWV-koffiemokken uitgedeeld.


Zoals zoveel verenigingen kan ook DWV alleen maar bestaan omdat er vele vrijwilligers hun handen uit de mouwen steken. Zowel bij de zwemafdeling als bij de polo afdeling, maar ook bij de recreanten wordt er actief meegedraaid door leden en niet leden. In het bestuur , het kader , officials, clubkrant, de diverse commissies ga zo maar door….. overal zijn er vrijwilligers actief.


DWV telt momenteel 210 leden waarvan er binnen de vereniging 80 actief zijn als vrijwilliger. Dit wordt bijzonder op prijs gesteld en daarom werd deze dag aangegrepen om al deze mensen eens extra te bedanken, zo laat Jan Bobbink van DWV weten.


Ondanks dat er zoveel mensen actief zijn is DWV nog steeds dringend op zoek naar een voorzitter. Belangstellenden kunnen contact opnemen met het bestuur van DWV via www.dwvdoesburg.nl.