Echte Bakker Koenen in Doesburg steunt dit jaar de Stichting Doesburgse Hanzefeesten met de speciaal hiervoor gemaakte Hanze Meergranen Stoet. Met de aankoop van de Hanze Meergranen Stoet draag Echte Bakker Koenen 0,30 euro per verkocht brood af aan de Stichting Doesburgse Hanzefeesten.

 

‘Ieder jaar nemen wij met veel plezier mee aan de culinaire markt van de Doesburgse Hanzedag. Toen wij hoorden van de ziekte van de Wilma (de voorzitster van de Hanzefeesten) en hoeveel moeite het nu kost om de organisatie voor elkaar te krijgen, zijn wij gaan kijken hoe wij als Bakkerij ons steentje kunnen bijdragen’, aldus Pascal Jansen van Echte Bakker Koenen.

 

In overleg met de winkeldames en de organisatie van de Hanzefeesten besloten wij een nieuw brood te ontwikkelen en een gedeelte van de verkoopopbrengst te schenken aan de organisatie. De Hanzestoet is een smakelijk busbrood gemaakt van tarwebloem en verrijkt met haver/soja/gerstemout en rogge. De stoet is enkel alleen verkrijgbaar in het filiaal te Doesburg.

photo-418