Kinderen lopen sponsorloop voor Jeugdsportfonds Doesburg

Kinderen uit Doesburg hebben woensdagmiddag tijdens een sponsorloop minimaal 1.000 euro opgehaald voor het Jeugdsportfonds in Doesburg. Ruim dertig kinderen deden mee aan de sponsorloop gehouden in sporthal Beumerskamp in Doesburg.

 

De sportieve kinderen hadden vooraf sponsors geregeld bij familie, vrienden en bekenden. Ze werden financieel ondersteund per ronde of voor een vast bedrag.

 

Woensdagmiddag liepen ze hun rondjes in Beumerskamp. Per ronde kregen ze een stempel, waarna na afloop het aantal rondes werd opgeteld. De actie leverde minimaal 1.000 euro op, het exacte bedrag zal later bekend worden genaakt. Het geld is bestemd voor het Jeugdsportfonds Doesburg. Het Jeugdsportfonds Doesburg helpt kinderen die graag lid willen worden van een sportvereniging, maar hier binnen het gezin geen geld voor hebben. Het motto van het Jeugdsportfonds is dat alle kinderen moeten kunnen sporten.

 

Meer informatie over het Jeugdsportfonds kun je vinden op de website www.sportenindoesburg.nl of neem contact op met Ward Terpstra van Breedtesport Doesburg via 06 372 83 518 of info@sportenindoesburg.nl.

photo-419

1 reactie

  1. henk beijen

    mijn complimenten. hardstikke goed van jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑