Doesburger Erwin Falter is samen met zijn collega Wilco van de Bovenkamp gestart om met hun bedrijf Een Fit Gezin diensten aan te bieden in Doesburg. Een Fit Gezin stimuleert goed bewegen, goede voeding en het verbeteren van de gezinsband.

Sinds enige tijd is Een Fit Gezin actief in de regio Rhenen-Veenendaal. Maar sinds kort ook in Doesburg.

Een Fit Gezin is een nieuw concept waarbij gezond zijn en je gezond voelen centraal staan. Door samen haalbare doelen te stellen, aandacht te besteden aan het voedingspatroon en samen met kinderen te bewegen, wil Een Fit Gezin het gezinsleven gezond en energiek maken.

‘Het doel is om gezinnen te coachen bij het eigen maken van een gezonde leefstijl’, stelt Erwin Falter, in het dagelijks leven actief in het onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding.

Falter: ‘De nadruk ligt op actief bewegen, gezonde voeding en goede verhoudingen binnen het gezin’.

Een Fit Gezin begint met een intakegesprek waarbij persoonlijke behoeften worden bepaald en metingen worden gedaan. Vervolgens wordt een beweegplan en een voedingsplan opgesteld. Een en ander wordt begeleid door Falter of Van den Bovenkamp om zo de gestelde doelen te realiseren.

Meer informatie over Een Fit Gezin is te vinden op www.eenfitgezin.nl.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Slaapspecialist Ralph Klaassen.