Deze zomer daagde “heelnederlandschrijft.nl”, een initiatief van Drukkerij wedding uit Harderwijk, schrijvers uit om een kinderverhaal te schrijven. Gijs Bikker uit Doesburg nam die uitdaging aan en zette zich achter het toetsenbord.

 

Op de verhalen die hij schreef, kwamen leuke reacties. Daarom is nu het eerste boek over Pietje Potlood uitgebracht. Het boekje is extra leuk geworden door de tekeningen die kunstenaar André Bikker uit Doesburg erbij maakte.

 

In “Pietje Potlood gaat op avontuur” komt het potlood van professor Wijsneus tot leven en gaat Pietje op ontdekkingsreis door het huis.

 

Op dit moment wordt het boek gedrukt. Vlak voor Sinterklaas is het klaar. Het wordt voor 5 december nog bezorgd. Het is zonder twijfel een leuk cadeau voor kinderen. Maar natuurlijk is het ook een leuk voorleesboekje voor als de kleinkinderen een keer langs komen. Leeftijd: vanaf 3/4 jaar.

 

Het boekje heeft een harde kaft en telt 36 pagina’s. ISBN nr. 978-94-91197-43-7. De prijs is 13,75 euro exclusief verzendkosten. U kunt het bestellen door een e-mail te sturen naar  info@bikkerproducties.nl of via de website www.bikkerproducties.nl.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.