Doesburg wil een eind maken aan de reeks van auto-inbraken op parkeerplaats De Bleek. Daarvoor wil het in gesprek gaan autogebruikers, hondenbezitters en omwonenden om te kijken hoe dit probleem op te lossen.

 

Uit cijfers van de politie blijkt dat er op parkeerplaats de Bleek regelmatig ingebroken wordt in auto’s en er af en toe auto’s worden gestolen. Daar wil de gemeente samen met bewoners en gebruikers iets aan doen.

 

In het uitvoeringsprogramma van het Veiligheidsbeleid heeft de aanpak van dit soort voorvallen (ook wel: high impact crimes) hoge prioriteit.

  

Maakt u gebruik van parkeerplaats de Bleek; als autogebruiker, hondenbezitter of omwonende? Kom dan op woensdagavond 18 november om 19.30 uur naar het gemeentehuis. Samen met medewerkers van de politie en gemeente kunt u dan meedenken en meepraten over de mogelijk te nemen maatregelen op parkeerplaats De Bleek om de parkeerplaats veilig te maken.

 

Als u woensdagavond 18 november niet kunt en wel uw mening met ons wilt delen over parkeerplaats de Bleek en u wilt op de hoogte gehouden worden over de aanpak de Bleek, stuur dan een e-mail naar info@doesburg.nl onder vermelding van parkeerplaats de Bleek.

 

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFit DoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, Dierendingen, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk Doesburg en Hotel Doesburg.