De eerste Montmartre Markt van dit seizoen wordt op zondag 25 juli gehouden. De markt vindt plaats bij LOC17 aan de Turfhaven omdat in de binnenstad de ruimte wordt gebruikt door uitgebreide horecaterrassen.

Normaliter is de Montmartre Markt altijd in de Doesburgse binnenstad. Maar omdat horecabedrijven ruimte hebben gekregen om hun terrassen te vergroten en zo na een lange coronasluiting weer extra omzet kunnen scoren, gaat de Montmartre Markt naar de Turfhaven.

Op de markt zijn leuke kramen met Frans gerelateerde producten te zien zoals antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. De sfeer wordt aangewakkerd met Franse muziek.

De Montmartre Markt op 25 juli begint om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanwege coronavoorschriften wordt de bezoekersstroom gereguleerd en geldt op de markt een afstand van anderhalve meter tot elkaar. De toegang is gratis.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China