Mensperience in Doesburg, een van de topzaken van Only for Men, heeft een landelijke primeur. Als eerste winkel in Nederland staat sinds vandaag de nieuwe shop in shop van het kledingmerk Diesel in de zaak.

Winkelmanager Frank Corbeek is trots op het primeurtje. ‘Het is best wel een eer dat we als eerste deze nieuwe shop in shop hebben. Andere winkels zoals De Bijenkorf krijgen dit nieuwe shop in shop-concept later’, aldus Corbeek.

Het nieuwe concept is in één dag vervangen met onder andere nieuw meubilair en led verlichting. Na deze vervangen volgen er meer nieuwe shop in shop-concepten de komende weken.

‘Het is altijd goed om je winkel zo nu en dan op te frissen. Daar zijn we nu mee bezig. Dat is hartstikke leuk, zeker als een merk als Diesel onze winkel uitkiest als eerste in Nederland’, aldus Corbeek.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn Xycleservice, PlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut Events, LekkerszenZo, Restaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgSlaapspecialist Ralph Klaassen en La Boucherie.