De eerste OpenCoffee Doesburg van dit jaar vindt plaats op 8 januari. Plaats van handeling is het vaste adres, Gasthuis du Soleil in de Gasthuisstraat. De organisatoren Casper Bakker en Jan Strating nodigen ondernemers uit Doesburg uit om aanwezig te zijn.

 

OpenCoffee Doesburg staat voor ongedwongen en informeel netwerken. De eerste van het jaar, op 8 januari aanstaande, biedt tevens de mogelijkheid om collega-ondernemers zowel prive als zakelijk een goed jaar toe te wensen.

 

‘Om hier een voortvarende start mee te maken, nodigen wij u wederom van harte uit om op woensdag 8 januari een kop koffie of thee te komen drinken tijdens de eerste OpenCoffee van het nieuwe jaar.
 Plaats is vanouds het Gasthuis du Soleil en de deuren zijn weer geopend vanaf 8.30 uur’, aldus Bakker en Strating in de speciale LinkedIn-groep van OpenCoffee Doesburg.

 

Aanmelden om aanwezig te zijn mag via de site www.opencoffeedoesburg.nl, maar is niet noodzakelijk. Gasthuis du Soleil is gevestigd in de Gasthuisstraat nummer 8 in het centrum van Doesburg.