Het Beweegteam Doesburg (BTD) van Breedtesport Doesburg organiseert in samenwerking met Sportclub Doesburg vier wijktoernooien voetbal in de gemeente Doesburg. De toernooien worden in drie verschillende wijken gehouden. De finale wordt gehouden in sporthal Beumerskamp op 1 november. Vanwege het slechte weer is het eerste toernooi op 11 oktober op  sportplein Beinum, in de wijk Beinum afgelast.

 

Op woensdag 30 oktober proberen we het nog een keer. Dus kom van 16.00 uur tot 18.00 uur je punten verdienen en wordt de King of Queen van Beinum, laat de organisatie weten.

 

 

De deelnemers kunnen per wijktoernooi punten verdienen waarmee ze in de finale een voorsprong kunnen opbouwen. Deelnemers verdienen hun punten individueel door aan verschillende toernooien en activiteiten deel te nemen. Voorbeelden van activiteiten zijn, latje schieten, snelheidsmeter en vak schieten. De speler met de meeste punten wint de hoofdprijs. Meer activiteiten en spelregels zijn te vinden op www.sportenindoesburg.nl

 

 

De wijktoernooien vinden plaats 18 oktober sportvelden SC Doesburg, 30 oktober op sportplein Beinum(nieuwe poging) en 25 oktober op het schoolplein van Horizon Stad. Tijdstip: van 16.00 tot 18.00 uur. Inschrijven is niet nodig en deelname is  geheel gratis, maar wel op eigen risico.

 

 

Op vrijdag 1 november van 16.00 uur tot 18.00 uur hebben we in sporthal Beumerskamp de finale en weten we wie zich voetbal King of Queen van Doesburg mag gaan noemen.

 

zie ook: Wijkboetbaltoernooien in Doesburg