Jozua van Zijtveld van basisschool Anne Frank is winnaar van de tekenwedstrijd rondom Sjors Sportief/Creatief. Wethouder Westra heeft vrijdag 11 oktober de prijs uitgereikt: de tekening van de winnaar gedrukt op de voorkant van het Sjors Scholenboekje en een sportief feestje voor de hele klas van www.sportiefkinderfeestje.nl.

 

Met Sjors Sportief en Creatief bieden Breedtesport Doesburg en 0313 basisschoolkinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan kennismakingscursussen van sportorganisaties en creatieve organisaties. Om de start van Sjors Sportief en Sjors Creatief te vieren is de tekenwedstrijd georganiseerd.

 

De tekentalenten van de gemeente Doesburg hebben flink hun best gedaan om de mooiste omslagtekening voor het schoolsportboekje 2013-2014 te fabriceren. Er zijn 384 tekeningen ingeleverd bij Breedtesport Doesburg en 0313.

 

Er is 604 keer gestemd op de zes tekeningen die op www.sjorssportief.nl geplaatst zijn. Uiteindelijk heeft de tekening van Jozua van Zijtveld van de Anne Frank de meeste stemmen gekregen, maar liefst 199. De tekening van Jozua komt voorop het Sjors Scholenboekje dat 22 oktober 2013 uitgedeeld gaat worden aan alle kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen uit Doesburg. Als winnaar van de omslagtekening mag Jozua met de hele klas een sportief feestje houden georganiseerd door www.sportiefkinderfeestje.nl.

winnaar tekenwedstrijd