Eigen suikerbakkerij voor LekkerszenZo Doesburg

Snoepwinkel LekkerszenZo in Doesburg gaat een suikerbakkerij installeren in de winkel. De bedoeling is dat de ‘snoepmachine’ in maart volgend jaar operationeel is. Momenteel vinden er in LekkerszenZo aanpassingen plaats om de suikerbakkerij te kunnen plaatsen.

 

‘LekkerszenZo bestaat in december al weer 2 jaar en het is tijd voor wat nieuws: we gaan binnen onze winkel een eigen Suikerbakkerij openen waar demonstraties snoep maken gegeven worden en  de mogelijkheid voor workshops en kinderfeestjes. De plannen zijn klaar, de uitvoering is gaande en de reacties zijn enthousiast’, zo laat eigenaresse Hanneke Hoed van LekkerszenZo weten.

 

De afgelopen tijd is de houten vloer in de ruimte waar de suikerbakkerij komt verwijderd. Hier komt een gietvloer die voldoet aan hygiëne-eisen. Ook is er een tussenwand verwijderd, zodat de suikerbakkerij goed zichtbaar wordt in de winkel.

 

4 reacties

 1. Frans van der Krul

  Hanneke, Ik wens je heel veel suc6 met je suikerbakkerij en hoop dat je snel kan beginnen!

 2. Mieke Wijnakker

  “Wie zoet is krijgt lekkers!”, veel succes met jullie plannen

 3. Wil Verlaan

  Wat een leuk initiatief! Het doet me goed als collega-ondernemers creatief, innovatief en vooral met veel plezier aan de slag zijn. Ik wens jullie veel nieuwe klanten met proeverijen en workshops. Goed idee voor verjaardagen en partijen.

 4. Hanneke Hoed

  Vanaf 1 december verzorgen wij ook kinderfeestjes op locatie, dus bijvoorbeeld bij je thuis!
  Voor informatie gewoon even binnenlopen bij LekkerszenZo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑