Dorine Maresch van Door Mode start binnenkort een tweede damesmodezaak in Doesburg. Pal tegenover haar huidige winkel gaat ze een zaak starten waarin het YAYA-concept wordt geplaatst.

Het gaat om zowel YAYA Women als YAYA Home. ‘Dus damesmodekleding maar ook lifestyle-accessoires zoals kasten en lampen en we gaan het merk Amsterdam Blauw voeren’, laat Maresch weten.

De nieuwe kledingzaak gaat donderdag 25 augustus open. Hoe het gaat heten, wordt binnenkort bekendgemaakt. ‘Komende week gaan we de huisstijl bepalen en kijken hoe we via de voor- en zijgevel kunnen communiceren. De inrichting wordt sober-industrieel ’.

Service en vertrouwen
Maresch ziet meerwaarde door de verbinding te leggen met haar huidige zaak, Door Mode. ‘De service en het vertrouwen spelen daarbij een belangrijke rol. De merken die ik in de nieuwe winkel ga voeren heb ik al in huis. De winkels vullen elkaar straks goed aan’.

De kledingonderneemster was niet op zoek naar een pand. ‘Het kwam vrij en toen ben ik gaan nadenken. Ondernemen in Doesburg is echt heel leuk en ik zag direct kansen. Ben heel het land door geweest om inspiratie op te doen’, aldus Maresch, die zelf in beide zaken te zien zal zijn.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn XycleservicePlusFitDoesburgRootz, CarConcept, Delikasa, Koenen Echte Bakker, TimeOut EventsLekkerszenZoRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek, Gasthuiskerk DoesburgLa BoucherieStadshotel Doesburg en Edelsmederij Tobias.