De Doesburgse travelblogger en boekenschrijfster Anneke de Bundel komt met een nieuw boek. Het boek heet ‘Eiland blues’ en bevat reisverhalen over zes eilandgemeenschappen in Noord-Europa.

‘Eiland Blues’ biedt een boeiende reeks portretten van eilandbewoners in hun omgeving op 60 graden noorderbreedte. Deze eilanden zijn prachtig en vol cultuur, maar kampen ook met leegloop en uitzichtloosheid.

De Bundel schreef de verhalen. Haar vaste fotograaf Nicole Franken zorgde voor de foto’s. Voor het boek ging ze op reis naar eilanden in Noord-Europa zoals Groenland, IJsland en de Faeröereilanden.

Het voorwoord is geschreven door Texelaar Dorian van Rijsselberghe, die als windsurfer tweemaal de gouden medaille won tijdens de Olympische Spelen.

Het boek ligt vanaf begin november in de winkel en bevat 160 pagina’s met foto’s in full colour. Het boek online reserveren kan hier.

Anneke de Bundel heeft meerdere boeken op haar naam staan. Daarnaast publiceert ze travelblogs, waarme ze eerder in de prijzen is gevallen.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.