Erwtensoep Nieuwjaarsduik Doesburg naar Voedselbank

De erwtensoep die door de afgelasting van de Doesburgse nieuwjaarsduik is overgebleven, is geschonken aan de Voedselbank in Arnhem. De voedselbank heeft in Doesburg een uitgiftepunt. Het gaat om erwtensoep uit blik van het merk Unox.


De organisatie van de Nieuwjaarsduik – de Doesburgse Watersport Vereniging (DWV) en Breedtesport Doesburg – hebben de erwtensoep inmiddels overhandigd aan de Voedselbank in Arnhem.


De voedselbank kwam recent in het nieuws toen Tom Hillemans van de Voedselbank Arnhem aan DoesburgDirect.nl liet weten dat momenteel zestien gezinnen uit Doesburg gebruik maken van de steundienst. Wekelijks krijgen ze op vrijdag een voedselpakket.


De organisatie van de Nieuwjaarsduik laat weten dat op 1 januari 2012 weer een duik staat gepland. De bedoeling is dat het om 12.00 uur plaatsvindt aan de tribunekant van de IJsselkade. De duik van dit jaar kon niet doorgaan vanwege hoog water en drijvende ijsschotsen.

1 reactie

  1. Yvonne Irving PvdA Doesburg

    Fijn dat Doesburgse organisaties de voedselbank een warm hart toedragen. Ik hoop dat dit meer gedaan zal worden. Nu het college nog. Natuurlijk moet eerste prioriteit zijn te voorkomen dat mensen de voedselbank nodig hebben. Maar je kunt hen die de voedselbank toch nodig hebben niet in de steek laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑