Voetbalplaatjesactie bij Albert Heijn groot succes

De plaatjesactie van Albert Heijn Doesburg en de voetbalvereniging Angerlo Vooruit is zaterdag 8 januari gestopt. Met een afsluitende ruilbijeenkomst liep de actie af. Bedrijfsleider Mark Egberts van Albert Heijn Doesburg reikte daarbij nog een boodschappenpakket uit.


Doel van de ruilmiddag was om er voor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen het plaatjesboek vol konden krijgen. Verder werd die middag door de bedrijfsleider van Albert Heijn Doesburg, Mark Egberts een mooi boodschappenpakket uitgereikt aan Rilotte Brouwer.


Brouwer was er heel blij mee. Samen met haar familie heeft ze hard gespaard en ook veel geruild. Ze had als eerste het album vol en het boodschappenpakket was op haar wens, goed voorzien van drop. Ook alle posters die tijdens de actie in de Albert Heijn winkel en de kantine hingen, werden aan de voetballers uitgereikt.


De ruilmiddag werd goed bezocht, zo laat Angerlo Vooruit weten. Het was nog een hele toer voor alle aanwezigen om juist die plaatjes te pakken te krijgen die nog ontbraken in het album. Vooral de  plaatjes van de vrijwilligers werden veel gezocht.


Kees Nederhoff , voorzitter van Angerlo Vooruit, blikte terug op de actie en bedankte een aantal personen die nauw betrokken geweest zijn bij dit project. Daarna vertelde Mark Egberts dat hij zeer onder de indruk is van de grote betrokkenheid en dat hij zeer prettig heeft samengewerkt met  Angerlo Vooruit.


Kees Nederhoff benadrukte dat de boeken nu leuk zijn: ‘maar bedenk is hoe het is om over 10 jaar nog eens in zo’n boek te kijken. Zo’n boek is een echt tijdsbeeld en wij zijn heel blij dat we dit samen hebben kunnen doen’.


Zie ook:
Albert Heijn Doesbrug levert voetbalplaatjes Angerlo Vooruit

1 reactie

  1. sc doesburg lid

    En nu sportclub doesburg????
    of gaan we het wagen om drempt te vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑