Esther Pelgrom en Le Bonheur zorgen voor de muzikale invulling van de tweede Montmartre Markt nieuwe stijl. Deze wordt gehouden op zondag 29 augustus en vindt plaats bij de oude tramloods LOC17 in de Passantenhaven.

Door de toestemming van de Doesburgse horeca om de terrassen in de binnenstad te verruimen, is de Montmartre Markt verplaatst van het Roggepleintje naar LOC17 aan de Turfhaven. Rondom dit prachtige industriële erfgoed worden dit jaar alle edities van de Montemartre Markt gehouden.

Op de markt vind je leuke kramen met Frans gerelateerde producten. Maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Le Bonheur en Esther Pelgrom uit Doesburg treden op. Er wordt muziek gespeeld van onder andere Edith Piaf, Charles Aznavour, Juliette Créco en Yves Montand.

De toegang tot de markt is gratis. Vanwege corona wordt de bezoekersstroom gereguleerd en geldt op de markt de anderhalve meter-regel. Parkeren kan bij de Turfhaven, De Linie of bij de ijzergieterij aan de Barend Ubbinkweg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar OptiekEtos Doesburg en Restaurant China