Voormalig wethouder van Economische Zaken van de gemeente Doesburg, Ellen Mulder, heeft een nieuwe baan. Ze gaat aan de slag voor de Provincie Gelderland.

Op Facebook laat Mulder weten dat ze ‘Manager Buitenlandse betrekkingen en lobby bij de Provincie Gelderland’ wordt. Afgelopen maanden was ze actief voor IJsselbiënnale, het regionale kunstproject dat vanwege de coronacrisis dit jaar niet doorgaat.

Mulder was jarenlang wethouder in de gemeente Doesburg en had onder andere economie en toerisme in portefeuille, de sectoren waar DoesburgDirect.nl veel over schrijft. In mei 2019 stapte ze op en werd later dat jaar opgevolgd door Arthur Boone, de huidige wethouder.

De reden van het opstappen was dat ze zich als portefeuillehouder verantwoordelijk voelde voor tekorten die waren ontstaat rondom het onderhoud van gemeentelijke gebouwen. Ellen Mulder was jarenlang het politieke gezicht van de VVD in Doesburg.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.com, en Etos Doesburg