Executieveiling Café du Midi in Doesburg

Café du Midi in het centrum van Doesburg krijgt te maken met een executieveiling. Die vindt plaats op 8 februari om 11.00 uur in het café in hartje centrum van Doesburg. De bezichtiging start om 10.30 uur.


Dat staat te lezen op Veilingdeurwaarder.nl. De executieveiling wordt uitgevoerd in opdracht van Belastingdienst Oost/Kantoor Almelo en komt voor rekening van V.O.F. Horeca Hanzestad (cafe DuMiDi).


De veiling betreft de complete café-inventaris waaronder een complete bar, keukeninventaris, koffiezetapparaat, beamer, ijsblokjesmachine en piano. Wie interesse heeft kan zich wenden tot de Belastingdeurwaarder, Lammert Koning. Hij is te bereiken via l.koning@belastingdienst.nl.

14 reacties

 1. Remco Meeder

  Ik dacht dat het altijd wel aardig liep. Wel jammer, weer wat weg uit Doesburg…

 2. tom kets

  Wij schrikken hiervan. Gisteren nog een heerlijke cappuccino op het verwarmde terras in de winterzon gedronken. Bediening was weer geweldig. We gaan jullie missen, sterkte!!

  Astrid en Tom

 3. Richard Kok

  Wacht even Tom. Het gaat om een geplande veiling. In de horeca is het niet uitgesloten dat er voor die tijd een oplossing komt in de vorm van een betalingsregeling of een andere deal. Feit is dat de executieveiling is aangekondigd en dat is op zich geen goed teken.

 4. Frans van der Krul

  Jammer,jammer,
  Ging vaak iedere zaterdag na het winkelen een biertje en een koffie drinken.
  Ben altijd prettig behandeld en het is een leuke plek om te zitten op dit mooie punt in Doesburg.
  Wens de de huidige uitbaters veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  Hopende op een doorstart.

 5. wim robbertsen

  Het is te hopen dat hier een tijdige oplossing voor komt, zou bijzonder jammer zijn indd.

 6. Hanneke Hoed

  De beste support kun je geven door gewoon te blijven komen voor je koffie en je biertje!

 7. Richard Kok

  Helemaal mee eens Hanneke.

 8. Remco Meeder

  Absoluut, gewoon blijven gaan. Het is een leuk café!
  Overigens valt het wel op dat het een verkoop door de belastingdienst is. Het gaat dan om een (aanzienlijke) belastingschuld neem ik aan? Als het een “normaal” faillissement zou zijn dan zou het café al gesloten zijn en wordt het op last van de curator verkocht.

 9. Casper Bakker

  Ik vind dat Du Midi al jaren heel erg slecht gemanaged wordt. Wat mij betreft tijd voor een ander om het stokje over te nemen, die er weer een cafe van maakt waar je je welkom voelt.

  Het pand is niet van de VOF die nu door de Belastingdienst wordt aangepakt, dus een zeer grote kans dat er hierna gewoon weer een nieuw cafe in komt.

  Wat Remco aangeeft viel mij ook op. De VOF zelf is niet failliet verklaard, misschien dat de Belastingdienst beslag heeft laten leggen op de inboedel en denken ze dat dit genoeg is om belastingschuld te dekken.

 10. agnes das

  Zo is het precies Casper, zou heel goed zijn als iemand anders het stokje over neemt!
  Ze zijn bijna iedere avond dicht en als je om zes uur nog op het terras zit,ook in de zomer, moet je snel je drankje opdrinken want ze willen sluiten en al zit het hele terras nog vol, het maakt niet uit, wegwezen.

 11. Bas van Dooren

  ach, het ging al jaren berg afwaarts omdat: slechte management, bediening(te jonge mensen met desinteresse voor klanten), rekeningen klopten niet, te vroeg dicht of niet open enz….nog een geluk dat het zolang open is geweest.
  du midi is een mooi café en zit op een heel goede locatie en als je daar heel veel insteekt dan komt het er wel uit net als de eerdere eigenaren hebben gedaan, ik hoop dat er iemand in komt die weet hoe het moet zodat het weer een mooie trekpleister wordt voor toeristen en inwoners en de binnen stad weer siert…
  maar dat is mijn mening…..

 12. Marjolein Bulten

  Kom je vanmiddag, di. 5 februari, om 14.00 uur bij
  Café Du Midi hen MoeD-tOe-driNken – op eigen benen en voor eigen rekening?
  Ik ga er voor vanmiddag mijn koffie drinken!

 13. Gert-Jan Tas

  Zie net dat de veiling is geannuleerd. Succes!

 14. Irene Bieleman

  De glorie tijden voor de horeca zijn zeker nu met de crisis denk ik voorbij, goed management of niet en niet vergelijkbaar met vorige eigenaren.Dat waren toch wel andere tijden. Ik vind het knap om in de binnenstad van Doesburg iets draaiende te houden. Het leuke van Dumidi is dat iedereen er welkom is jong en oud! ik hoop er nog lang met veel plezier heen te kunnen gaan !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© 2021 DoesburgDirect.nl

Thema gemaakt door Anders NorenBoven ↑