Beeldend kunstenares Sabine de Bruin exposeert haar schilderijen in de Martinikerk in Doesburg.  De opening van de expositie  ‘beperkingen bestaan niet ‘ is op zaterdag 24 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur. Haar werk is te bezichtigen tot en met 26 september. De kerk is open van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens de culturele zondag op 1 september is de kerk open en Sabine de Bruin zal dan ook aanwezig zijn.

 

De Martinikerk in Doesburg is al jaren “ de plek” voor bezinning, liefde en troost, inspiratie en saamhorigheid. ‘Ik, Sabine de Bruin, ben dan ook zeer vereerd om in deze kerk met mijn schilderijen te mogen exposeren. Mijn werk en mijn fysieke bestaan sluiten hier mooi  op aan’, aldus De Bruin.

 

De Bruin: ‘Ik wil u graag laten zien dat ”beperkingen“ niet bestaan, ze zitten verscholen ergens in het hoofd, tussen je oren, door over grenzen te gaan en niet naar ze te luisteren hebben ze geen bestaansrecht meer. Het geeft mij ook de  ruimte om te zijn wie ik ben. Zo heb ik  ook geen beperking in het gebruik van materialen die ik in mijn schilderijen verwerk. Een extra kracht, kleur en materie, samen op het doek, samen zijn ze sterk’.