Al bijna 45 jaar is de recreatieve gymnastiekvereniging ‘Trimvereniging Doesburg’ iedere dinsdagavond sportief actief. De vereniging geeft ruimte aan haar leden die toe zijn aan lichaamsbeweging in een gezellige, ongedwongen sfeer. Op deze manier willen wij een rol spelen bij het bestrijden van overgewicht onder de Doesburgse bevolking.

 

Tijdens het trimmen worden de spieren op ontspannen wijze losgemaakt. Dit gebeurt door middel van diverse rek- en strekoefeningen, gevolgd door een (bal)spel. Op dinsdagavonden zijn de dames welkom om 19.30 uur, voor de heren begint het trimuurtje om 20.30 uur. Nieuwe leden zijn van harte welkom.

 

Al vele jaren kent de verenigingen een constante harde kern die iedere dinsdagavond de sportzaal blijft bezoeken. De vereniging, opgericht in 1970, heeft zelfs nog leden van het eerste uur. In 2015 hoopt de vereniging haar 45-jarig bestaan te vieren.

 

Voor veel leden is het sportieve element niet het belangrijkste. Zij halen ook veel energie uit de gezelligheid en de saamhorigheid van de vereniging. Zo wordt er ieder jaar een uitstapje georganiseerd. Mocht uw interesse gewekt zijn neem dan contact op met Paul Lecluse via 06-50.60.51.34, via  paul@lecluse.eu of via trimverenigingdoesburg@hotmail.com.