Beeldend kunstenaar Rob Kuulkers uit Zevenaar houdt een expositie in Doesburg. In Lunchroom “De Goede Smaeck” in Doesburg zijn foto’s en beeldjes te zien. De expositie duurt tot 28 juli.

 

‘Beelden zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Overal om ons heen worden we ermee overspoeld. Onze samenleving is veel meer dan vroeger gericht op beelden en wij worden er constant bewust of onbewust door beïnvloed.’

 

Vanuit zijn creativiteit heeft Kuulkers sterk de behoefte om beelden om hem heen en wat die met hem doen vast te leggen in zijn werk. Dit doet hij zowel in steen als fotografisch. Vanuit deze behoefte zijn  foto’s en beeldhouwwerken van Kuulkers vrijwel nooit abstract. Maar het is ook niet zo dat hij puur vastlegt wat hij ziet. Het zijn altijd zijn interpretaties van de werkelijkheid: het beeld dat hij zelf en zijn fantasie van de werkelijkheid hebben gemaakt.

 

Kuulkers is ook erg benieuwd hoe anderen naar zijn beelden kijken. Hij vind het spannend hoe anderen die interpreteren en er hun eigen beeld van vormen.

 

Tot 28 juli zijn de foto’s en beeldjes van Rob Kuulkers te bezichtigen tijdens de openingstijden van de lunchroom aan de Ooipoortstraat 15 in Doesburg.