Galerie Grietje in de Philippus Gastelaarsstraat toont in de maanden september, oktober en november werken van Wilhelmina Zoutewelle. De in Wassenaar geboren kunstenares werkt met gescheurd papier. ‘Een mooi en geschikt materiaal, waarmee ik ideeën en ervaringen kan uitdrukken die ik heb over en met de dingen om mij heen.’

Sinds mei dit jaar is Helmi de Vaan actief met haar Galerie Grietje in de Philippus Gastelaarsstraat.

Wilhelmina Zoutewelle
Ze toont er onder ander eigen werk en van september tot en met november is er een expositie van werken van Wilhelmina Zoutewelle en kun je er terecht voor werken van Ellen Schut.

Kunstenares
Over haar werk zegt Zoutewelle: ‘Gescheurd papier is voor mij een mooi en geschikt materiaal, waarmee ik ideeën en ervaringen kan uitdrukken die ik heb over en met de dingen om mij heen.’

Culturele Zondag
Galerie Grietje is deelnemer aan de Culturele Zondag Doesburg en dat betekent dat je er iedere eerste zondag van de maand terechtkunt van 12.00 tot 17.00 uur. Daarnaast op afspraak.

Deze site wordt mede mogelijk gemaakt door de ‘Vrienden van DoesburgDirect.nl’. Dat zijn: XycleservicePlusFitDoesburgRootzDelikasaRestaurant De LiefdeHillenaar Optiek,  Edelsmederij Tobias , MKB Tele.comEtos Doesburg en Bennie’s Barber Shop.

Als proef draaien we de tijdelijke sluiting van de reactiemogelijkheden terug. Wel op voorwaarde dat het gezellig blijft. Daarom een aantal regels bij het reageren:

  • Reageren kan alleen met volledige naam. Dus voor- en achternaam. Dat zorgt voor meer openheid en eerlijkheid.
  • Blijf ontspannen. Reageer niet uit emotie en blijf elkaar respecteren. Ook al deel je een andere mening.
  • Schelden doen we niet. Laten we het fatsoenlijk houden.
  • Mocht het toch een rommeltje worden, dan kunnen er ‘reageerverboden’ worden uitgedeeld. Zeg maar een soort van rode kaart. Dus tijdelijk op het strafbankje.
  • Jouw onderbouwde mening vinden we belangrijk. Zorg dus voor een onderbouwing in jouw reactie zodat iedereen begrijpt waarom je het leuk, mooi, cool, vervelend of waanzinnig vindt.
  • Tel eerst tot 10, voordat je reageert. Haastige spoed is immers zelden goed. Het gaat altijd om kwaliteit, en niet om kwantiteit.